Sjukhusstädning Stockholm

Sjukhusstädning av mottagningar, vårdavdelningar och rumsstädning av t ex operationssalar

Kvalitetssäkrad sjukhusstädning för rena och trivsamma vårdlokaler

Vi på Västerorts Städservice Sjukhusstädning erbjuder sjukhusstädning och finns för att skapa rena och trivsamma vårdlokaler i hela Stockholm. Vårt städteam erbjuder heltäckande städtjänster för sjukhus och vårdinrättningar med fokus på att skapa bättre inomhusmiljö både för patienter och personal. Vi arbetar med flera välrenommerade vårdinstitutioner över hela Stockholm med såväl rengöring som sanering av lokaler. Våra medarbetare är utbildade inom hantering och bortskaffande av avfall, skadliga kemikalier och övrigt avfall som är vanligt förekommande från sjukvårdsinstitutioner. Detta säkerställer att vi kan hålla hög standard i alla våra uppdrag.

Vi har varit verksamma som städföretag inom sjukhusverksamhet i många år och har byggt upp ett stort kontaktnät och långsiktiga samarbeten med våra kunder. Vi är alltid flexibla och anpassar oss över tid om våra kunder ställs inför nya oväntade situationer med andra behov. Sjukvårdsmiljöer kräver extra omsorgsfull städning då det är extremt viktigt att hålla lokalerna rena och fria från bakterier, kvalster och andra skadliga mikrober. Vi har även stor förståelse för att arbetet kräver ett diskret arbetssätt. Våra städare har stor vana att arbeta tyst, diskret och med respekt för både patienter och personal.

Ikon för Västerorts Städservice AB

Så går det till – uppdragets genomförande

 • Möjlig uppstart av uppdraget enligt överenskommelse där vi lägger upp en tidsplan för städningen
 • Utbildning av städuppdraget, genomgång av arbetsbeskrivningar och lokaler
 • Val av städmetoder anpassade för era vårdlokaler
 • Checklistor enligt behov
 • Korrigering och förebyggande åtgärder
 • Anmälda och oanmälda kontroller

Förebyggande åtgärder

 • Fiberdukar och moppar för kemikaliefri städning
 • Miljömärkta/miljögodkända produkter
 • Dosering av kemikalier
 • Miljömässig avfallshantering
 • Koordinering av inköp och leveranser
 • Koordinering av personal och uppdrag i samma område för att effektivisera restiden och möjlighet att resa kommunalt
 • Vi har materialvård på vår utrustning så att utrustningen håller länge och säkerställer att utrustning håller hög standard
CTA städning ikon

Anlita en proffsig städfirma som håller sjukhuset rent.

Få kostnadsfri offert för sjukhusstädning idag!

Hygienens avgörande roll för patienternas och personalens välbefinnande

En hygienisk och säker sjukhus- och vårdmiljö bidrar till att skydda både patienter och vårdpersonal från infektioner och stödjer effektivt patienternas tillfrisknande. Det är även avgörande för att personal ska kunna hålla sig frisk och på så sätt leverera en bättre vård. Här är det avgörande att hålla miljön kliniskt ren då det i annat fall kan innebära fara för patienternas hälsa. Vår sjukhusstädning är helt anpassad för era behov och omfattar komplett städning av utrymmen såsom dörrar, lister, handtag, fönsterbrädor och alla övriga ytor som kräver regelbunden rengöring. Dessutom dammtorkar och moppar vi givetvis golven samt tömmer och slänger avfall och skräp.

Kontakta oss för en säker sjukhusstädning med kvalitetsgaranti i Stockholm. Vi hjälper dig att skapa en renare och friskare inomhusmiljö och kommer att uppnå följande: 

 • En positiv bild av sjukhuslokalerna 
 • Patienter som gynnas av en ren och trivsam miljö, vilket kan påverka sjukdomsförloppet positivt
 • Eliminering av risker där patienter utsätts för smitta av nya sjukdomar kopplat till smutsig inomhusmiljö
 • Högre patientgenomströmning på grund av perfekt rengöring och god hygien

Med oss på kan ni alltid räkna med att få en tillförlitlig, korrekt och ekonomiskt rimlig sjukhusstädning i Stockholm av högsta standard.

Varför ska du välja vår sjukhusstädning i Stockholm?

Vår sjukhusstädning erbjuder flexibel och anpassad sjukhusstädning i enlighet med sjukhusets specifika behov. Det finns flera skäl till att så många sjukvårdsinrättningar väljer just oss för sin sjukhusstädning:

 • Varje anställd hos oss har genomgått en gedigen utbildning om rengöring av sjukhusmiljöer
 • Vår personal har lång erfarenhet inom sjukhusrengöring och hur man säkerställer hög standard av städningen
 • Våra anställda är noggranna och lämnar aldrig ytor obehandlade under våra städningar
 • Vi använder miljövänliga och effektiva rengöringsprodukter för att eliminera smuts och avfall samtidigt som vi värnar om miljön 
 • Våra anställda använder effektiv utrustning i de specifika områden som kräver djupgående rengöring
 • Vi ser till att allt material som till exempel användning av sprutor, avfall från operationssalar, blod, kemikalier och annat farligt avfall bortskaffas på korrekt sätt
 • Vi arbetar helt i enlighet med er sjukhus policy

Renlighet inom sjukhus och vårdinrättningar är mer än bara regelbunden städning, det handlar om att skapa en omgivning där varje detalj bidrar till att främja hälsa och välbefinnande. Effektiv och säker sjukhusstädning är därmed en avgörande del för varje sjukhus. Därför ser vi till att ett specifikt utbildat städteam hjälper er med sjukhusstädningen som påsåvis får lära sig just era lokaler och specifika behov. Städteamet har god kännedom om alla sorters sjukhusmiljöer och lokaler i sjukvårdsinrättningar, så ni är garanterade att få er städning professionellt och perfekt genomförd. 

 

Anlita oss för sjukhusstädning i Stockholm

I en ren och välskött sjukhusmiljö kan både patienter och personal känna trygghet. Det är precis det vi vill leverera till er med vår städning. Effektivitet och kvalitet i kombination med miljövänliga och väl utarbetade städmetoder är det som utmärker oss som städföretag. Vår proaktiva metod att arbeta med våra kunder hjälper oss att förstå specifika behov och vi kan på så vis upprätta en komplett strategi som gör det möjligt för oss att uppfylla våra kunders både nuvarande och framtida behov.

Så vad väntar ni på? Kontakta oss och berätta om era önskemål så utformar vi en skräddarsydd plan för just er till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Begär en offert idag

 

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Du kan också kontakta oss via 

Telefon : 08-761 20 60

Eller 

E-post: info@vasterortsstadservice.se