Hemstädning Stockholm

Låt oss sköta din hemstädning – Få mer tid över 

Vi är ett Stockholmsbaserat städföretag som erbjuder ett brett utbud av städtjänster, inklusive hemstädning. Vi är glada att kunna erbjuda dig ett brett utbud av städtjänster – samtliga med förstklassig service, hög standard i varje uppdrag kombinerat med ett lyhört bemötande. Vårt arbete börjar redan innan vi sätter i gång med städningen. Vi kommer tillsammans med dig fram till en plan och gör en överblick av ditt hem för att ta reda på exakt vilket jobb som du önskar och behöver. Vi uppskattar även tidsåtgången för hemstädningen baserat på storleken på ditt hem så att du får veta hur lång tid vi behöver och ger dig även ett kostnadsförslag. Om du behöver särskild hjälp inom ett specifikt område så hjälper vi dig givetvis även med det. Det kan handla om allt från vindsförråd, källare till rengöring av insidan av skåp och garderober. Har du länge gått och undrat hur du kan få mer tid över för familj och lediga stunder efter jobbet? Fundera inte mer utan kontakta oss direkt på 08 – 761 20 60. 

Frigör mer tid – Låt oss ta hand om ditt hem

Närhelst du behöver hemstädning i Stockholm står vi på Västerorts Städservice redo att ge dig en hjälpande hand! Med snabb service kan du smidigt boka in hemstädning precis när du känner att det behövs. Vi har stor förståelse för att de flesta kanske jonglerar mellan jobb och hemarbete, så varför inte ta en kort paus från kaoset och överlåta din hemstädning till oss medan du är på kontoret? Oavsett om det handlar om dammsugning, moppning, djuprengöring eller polering är vårt expertteam det rätta valet för just din hemstädning. Våra medarbetare är skickliga städare med fokus och hög arbetseffektivitet och arbetar dedikerat för att ge dig ett behagligt och rengjort hem. Våra anställda kan det mesta om olika ytmaterial och textilier och behandlar dem med stor omsorg. Vi avlägsnar grundligt damm och smuts och tar skonsamt bort alla fläckar i ditt hem. Vi arbetar alltid med avancerad och högklassig teknik för att kunna leverera ett optimalt resultat för ditt hem.

CTA städning ikon

Anlita en proffsig städfirma som håller ditt hem rent.

Få kostnadsfri offert idag!

Varför du ska välja hemstädning med oss?

Om du letar efter ett pålitlig och engagerat hemstädningsföretag i Stockholm som kan ta hand om din städning finns Västerorts städservice här för att hjälpa dig. Många av våra kunder är återkommande där vi har skapat långvariga samarbeten för att hjälpa till med regelbunden hemstädning – veckovis, månadsvis eller kanske en grovstädning ett par gånger om året. Du bestämmer själv vad som passar dig bäst! Men givetvis är du välkommen att kontakta oss om du bara behöver sporadisk hemstädning då och då, eller i samband med en flytt – eller storstädning. Vad du än önskar kan du tryggt vända dig till oss. Vi gör ditt hem rent på ett effektivt och professionellt sätt med uteslutande miljövänliga produkter. Låt oss göra ditt hem skinande rent!

Men varför då anlita oss? Det finns flera skäl till det: 

★ Vi finns tillgängliga för alla hushåll i hela Stockholm. 

★ Konkurrenskraftiga och flexibla städpriser jämfört med andra. 

★ Flexibla tider. 

★ Engagerat expertteam med utbildning och stor kompetens inom olika städmetoder.

 ★ Vi ser till att enbart använda miljövänliga produkter för rengöringen av ditt hem och arbetar med stor omsorg för dina saker.

★ Tjänsterna kommer alltid med nöjdhetsgaranti!

★ Lyhörd och pålitlig personal för att ge dig bästa möjliga upplevelse hos oss.

Så fungerar hemstädningen

Hur fungerar vår hemstädning? Det första steget är att du kontaktar oss. Kanske vet du redan vad du behöver hjälp med. Då kan du bara tala om det för oss och vi utför tjänsten precis enligt dina önskemål. Känner du dig osäker på vilken typ av städtjänst du vill ha? Då kan vi tillsammans diskutera och komma fram till den lösning som passar just dig och ditt hem bäst. Fyll i det korta formuläret som finns här. Du kan också boka vår tjänst direkt via telefon. Om du önskar kan du också efterfråga en offert med prisförslag innan du bestämmer dig!

Välj en tid som passar dig

Du har möjlighet att välja önskad tidpunkt och datum. Ta makten över dammet och smutsen hemma. Vi arbetar helt enligt dina önskemål och lägger upp städningen efter ditt behov. När, hur ofta och vid de tider väljer du helt och hållet själv. 

Vårt klimatengagemang

Vi tillhandahåller städhjälp som är snäll mot vår miljö. Vi tror på ett rent hem OCH en ren miljö, där vi arbetar med hållbara produkter som är skonsamma både mot möbler och miljö.

Ge vardagen en vändning – slipp det jobbiga

Ibland blir det övermäktigt med vardagens alla krav och måsten. I en stressig vardag kan städningen ofta komma i sista hand. Dammet samlar sig i hörn och vrår fortare än man ens hinner märka. Luften i rummetkan då snabbt börja kännas ofräsch och det allmänna intrycket blir ofta trist och kan dessutom skapa mer stress. 

Räcker tiden och orken inte alltid till för att städa hemmet? Kontakta oss direkt så kommer vi och avlastar dig! Det vi kan erbjuda dig är både tid över till annat och ett rent hem. Ett fint och städat hem förhöjer livskvaliteten på flera nivåer. Ring till våra kunniga medarbetare och boka hemstädning i Stockholm och låt oss ta hand om den jobbiga delen av hushållsarbetet.

Boka hemstädning hos oss och ge utrymme för mer fritid i din vardag. Vi är säkra på att även du, likt våra andra kunder, kommer uppleva oss effektiva, noggranna, lyhörda och tillmötesgående. Hos oss får du en perfekt balans mellan kvalitet och konkurrenskraftigt prise som du inte kan hitta någonstans i Stockholm. Lämna allt som har med städningen att göra till oss och få det fantastiskt resultat du drömmer om!