Hemstädning Stockholm

Vi är ett Stockholmsbaserat företag som erbjuder ett brett utbud av städtjänster, inklusive hemstädning. Våra anställda är glada att kunna erbjuda dig alla olika typer av städtjänster, samtliga med förstklassig, hög standard kombinerat med ett lyhört och professionellt bemötande. Vårt arbete börjar redan innan vi sätter i gång och dammsuga och städa. Vi pratar med dig och gör en överblick av ditt hem för att veta exakt vilket jobb som du önskar och behöver. Vi uppskattar också storleken på ditt hem så att du får veta hur lång tid vi behöver och även kostnad för städningen. Om du behöver särskild hjälp inom ett specifikt område så hjälper vi dig givetvis även med det. Det kan handla om allt från vind och källare till rengöring av insidan av skåp och garderober. Har du länge gått och undrat hur du kan få mer tid över för familj och lediga stunder efter jobbet? Fundera inte mer utan kontakta oss direkt på 08 – 761 20 60. 

Närhelst du behöver en professionell städtjänst i Stockholm står Västerorts städ redo att ge dig en hjälpande hand. Vi förstår att du kanske jonglerar mellan yrkes jobb och hemarbete, så varför inte ta en kort paus från kaoset och överlåta din hemstädning till oss. Oavsett om det handlar om dammsugning, moppning, djuprengöring, dammsugning eller polering är vårt expertteam det rätta valet för din hemstädning. Våra skickliga städare är alla fokuserade, effektiva och välutbildade för att ge dig ett behagligt och rengjort hem. Våra anställda kan det mesta om olika ytmaterial och textilier och behandlar dem med största omsorg. Vi avlägsnar grundligt damm och smuts och tar skonsamt bort alla fläckar i ditt hem. Vi arbetar alltid med avancerad och högklassig teknik för att du ska få det ultimata resultatet. 

CTA städning ikon

Anlita en proffsig städfirma som håller hemma rent.

Få kostnadsfri offert idag!

Varför du ska välja oss

Om du letar efter ett pålitligt och trovärdigt hemstädningsföretag i Stockholm som kan ta hand om din städning finns Västerorts städservice här för att hjälpa dig. För många av våra kunder har vi långvariga samarbeten för att hjälpa dem med regelbundet återkommande städtjänster – veckovis, månadsvis eller kanske ett par gånger om året. Du bestämmer själv vad som passar dig bäst. Men givetvis är du också välkommen om du bara behöver en sporadisk städning då och då, eller en flytt – eller storstädning. Vad du än önskar kan du tryggt vända dig till oss. Vi gör ditt hem rent på ett effektivt och professionellt sätt med uteslutande miljövänliga produkter. Låt oss göra ditt hem skinande rent!

Men varför då anlita oss? Det finns flera skäl till det: 

★ Vi finns tillgängliga för alla hushåll i hela Stockholm. 

★ Konkurrenskraftiga och flexibla städpriser jämfört med andra. 

★ Flexibla tider. 

★ Vårt expertteam är gediget utbildat och förtrogna med de senaste städ metoderna.

 ★ Vi ser till att enbart använda miljövänliga produkter för rengöring.

★ Tjänsterna kommer alltid med nöjdhetsgaranti.

★ Vi har lyhörd och pålitlig personal.

Ett äkta och ärligt förfarande

Hur fungerar då vår städning? Det första steget är att du kontaktar oss. Kanske vet du redan vad du behöver hjälp med. Då kan du bara tala om det för oss och vi utför tjänsten precis enligt dina önskemål. Eller känner du dig osäker på vilken typ av städtjänst du vill ha? Då kan vi tillsammans diskutera och komma fram till den lösning passar just dig bäst. 

Gå in på vår hemsida och fyll i det korta formuläret som finns där. Du kan också boka vår tjänst direkt. Om du önskar kan du också efterfråga en offert med prisförslag innan du bestämmer dig.

Om du hellre vill ringa till oss går det också alldeles utmärkt.

Välj den tid som passar dig: Du har möjlighet att välja önskad tidpunkt och datum. Ta makten över dammet och smutsen hemma. Vi arbetar helt enligt dina önskemål. När, hur ofta och vid de tider du väljer. 

Vårt klimatengagemang: Vi tillhandahåller städhjälp som är snäll mot vår miljö. Vi tror på ett rent hem OCH en ren miljö.

Slipp det jobbiga!

Ibland blir det övermäktigt med vardagens alla krav. Då kommer ofta städningen i sista hand, och dammet samlar sig i hörn och vrår fortare än man ens hinner märka. Luften i rummet känns ofräsch och det rent allmänna intrycket blir ofta lite trist. 

Räcker tiden och orken inte alltid till? Kontakta oss så kommer vi och avlastar dig. Då får du både tid över till annat och ett rent hem. Och det förhöjer livskvaliteten på flera nivåer. Ring till vår professionella städtjänst i Stockholm och låt oss ta hand om den jobbiga delen av hushållsarbetet.

Boka din tjänst hos vårt städföretag idag. Vi är flexibla och kan alltid komma och hjälpa dig. Vi är säkra på att också du, i likhet med våra andra kunder, kommer uppleva oss effektiva, noggranna, lyhörda och tillmötesgående. Du kan enkelt boka din tjänst online via vårt kontaktformulär. Hos oss får du en bra balans mellan kvalitet och flexibla priser som du inte kan hitta någonstans i ditt område. Lämna allt som har med städningen att göra till oss och få det fantastiskt resultat du drömmer om!

Begär en offert nu.