Företagsstädning Stockholm

Vi tillhandahåller Företagsstädning i Stockholm och erbjuder pålitliga och professionella tjänster. Ditt kontor blir snyggt och rent och du behöver inte stressa med att själv ta hand om städningen eller känna dig osäker på vem du ska anlita. Västerorts Städservice  är den mest bekväma och effektiva städtjänsten du någonsin kan hitta för din företagsstädning. Vi har hjälpt hundratals människor runtom i Stockholm och vet hur man snabbt skapar ett schema som passar våra kunders behov. Vi inser att det första intrycket betyder mycket, både för kunder och personal, och därför ser vi till att ditt kontor ser oklanderligt och perfekt ut med hjälp av vår professionella rengöring. En kund gör sig ett omdöme på mindre än 30 sekunder, och därför är det så viktigt att det är rent och snyggt på kontoret. Själva städningen är grunden till allt. Om det inte är rent och välstädat ser den övriga inredningen inte heller fräsch ut.

Vi vill hjälpa dig att hålla ditt kontor rent så att du inte behöver bekymra dig för att göra stor rengöringar som kan störa det fortlöpande arbetet. Genom att städa regelbundet hinner dammet och smutsen inte samlas och blir lättare att bli av med. Dessutom är ett rent kontor som en språngbräda för produktiviteten. Miljön blir trevligare, luften klarare och den rent allmänna känslan blir behagligare. Och sist men inte minst är det nödvändigt för att få bort skadliga bakterier och kvalster. Faktum är att det på ett kontor skrivbord finns över 400 gånger fler bakterier än på en toalett! Med tanke på det är det oerhört viktigt att anlita en professionell företagsstädning tjänst som har alla nödvändiga resurser och expertkunskaper för att avlägsna dessa osynliga små inkräktare. I det långa loppet kan en ren och fräsch lokal till och med minska antalet sjukskrivningar bland personalen och därmed leda till ökad produktivitet. 

Vi arbetar som direkt leverantör och underleverantör över hela staden. Låt oss hjälpa dig att ta hand om dammet och smutsen medan du ägnar dig åt ditt arbete.

Kontakta oss genom att fylla i det korta formuläret på vår hemsida

  CTA städning ikon

  Företagsstadning: Anlita en proffsig städfirma som håller kontoret rent?

  Få kostnadsfri offert idag!

  Vår vision

  Vi strävar efter att ge dig en ren och behaglig miljö på ditt kontor, och att utföra detta på ett sätt som är bekvämt för dig. Våra kvalificerade medarbetare har lång erfarenhet av kontorsstädning och vet hur man får jobbet gjort diskret och utan störningar för vare sig dig eller din personal. När du anlitar oss kan du helt släppa tankarna på städning och rengöring. Vi hjälper dig inte bara med de stora ytorna som golv, väggar och trappor utan också skrivbord och kontorsapparater. Och givetvis sköter vi rengöringen omsorgsfull och försiktigt, utan att du ens märker att vi är där.

  Vad ingår i vår Företagsstädning?

  Vi är experter på att städa och rengöra många olika typer av kontor. Innan vi påbörjar vår städning bestämmer vi tillsammans med dig vad du önskar av vår tjänst. Vi är också flexibla vad gäller tider. Om du har önskemål om detta tar vi givetvis hänsyn till det med. Vi sätter därefter upp en tidsplan för dig som du går igenom, och när du känner dig nöjd med den godkänner du och sedan kommer vi på den önskade tiden och städar. Vi tillhandahåller alltid våra tjänster på det mest kostnadseffektiva sättet för dig.

  När vi är klara med vår städning kommer du se en märkbar skillnad. Kontors Atmosfären blir lugnare och mer avslappnad så att de anställda får en positiv omgivning och kan bli mer konstruktiva på arbetsplatsen.

  Vårt team finns här för dig:

  Vårt team finns här när du behöver oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig städa ditt kontor och dina företagslokaler. Du kan lugnt överlåta de sysslorna åt oss, så att du kan fokusera på ditt arbete. Vi är stolta att kunna säga att vi har många kunder som vi regelbundet hjälper och som väljer oss som sina professionella städare just på grund av vår förstklassiga service och noggrant utförda städning. Vi vågar till och med påstå att vi är ledande när det gäller kontorsstädning i Stockholm. Om du fortfarande känner dig tveksam så kan du ta en titt på alla de positiva omdömen vi fått från våra tidigare kunder.

  Kontakta oss

  Vi ser alltid till att vår personal hålls uppdaterade med senaste metoder och städteknik, och de genomgår ständig utbildning för att vi ska kunna garantera dig ett högkvalitativt resultat. De kan också se vad som behöver göras, och hur detta ska utföras på bästa och mest effektiva sätt. Vi har också heltäckande försäkring om någon olycka skulle vara framme. Om något mot förmodan skulle råka skadas får du givetvis full ersättning för detta.

  Letar du efter en snabb och noggrann städtjänst för ditt kontor? Att fylla i vårt onlineformulär är det snabbaste sättet att få en professionell kontors rengörings tjänst. Vi har ett organiserat system som gör att det ständigt går att nå oss, årets alla dagar. Så tveka inte att höra av dig till oss och boka en tid för din företagsstädning! Vi ser fram emot att höra från dig!