Företagsstädning Stockholm

Kontorsstädning för ett trivsamt och produktivt företag

Vi erbjuder pålitlig och proffsig företagsstädning för kontor och lokaler i hela Stockholm. Vi har möjlighet att anpassa vår företagsstädning helt efter ditt behov. Efter att vi varit på plats blir ditt kontor både snyggt och rent och en trivsam plats för dina anställda. Arbetsmiljön utgör idag en central roll för dina medarbetares trivsel och produktivitet, vårt mål är att inte bara rengöra en yta utan förvandla hela din arbetsplats till en strukturerad och ren plats – vilket främjar både effektivitet och kreativitet.

Varför ska du välja företagsstädning hos Västerorts Städservice? 

Vi på Västerorts Städservice erbjuder den mest bekväma och effektiva kontorsstädning du någonsin kan hitta för ditt företag! Vi har hjälpt hundratals människor runtom i Stockholm och vet hur man snabbt skapar ett schema som passar våra kunders behov. Ett städat kontor är minst lika viktigt för både medarbetare som för besökande kunder och affärsmöten. En potentiell kund kommer skapa ett omdöme på mindre än 30 sekunder, och därför är det viktigt att det är rent och snyggt på kontoret. Själva städningen är grunden till allt och speglar verksamheten. Om det inte är rent och välstädat ser den övriga inredningen inte heller fräsch ut. Vi tar ett helhetsgrepp om städningen och arbetar med stor omsorg i varje uppdrag för att skapa den här trivsamma platsen för just ditt kontor.

Effekterna av regelbunden städning

Vi vill hjälpa dig att löpande hålla ditt kontor rent så att du inte behöver bekymra dig för att göra större grovrengöringar som kan störa det dagliga arbetet för dina anställda. Genom regelbunden företagsstädning hinner dammet och smutsen inte samlas och blir lättare att bli av med. Dessutom är ett rent kontor som en språngbräda för produktiviteten. Miljön blir trevligare, luften klarare och den rent allmänna känslan blir behagligare. Och sist men inte minst är det nödvändigt för att få bort skadliga bakterier och kvalster. Faktum är att det på ett kontorsskrivbord finns över 400 gånger fler bakterier än på en toalett! Det är oerhört viktigt att anlita en professionell företagsstädningsfirma som har alla nödvändiga resurser och expertkunskaper för att avlägsna dessa osynliga små osynliga bakterier. I det långa loppet kan en ren och fräsch lokal till och med minska antalet sjukskrivningar bland personalen och därmed leda till ökad produktivitet och lönsamhet.

Vi arbetar som direkt leverantör och underleverantör för företag i hela Stockholm. Låt oss hjälpa dig att ta hand om dammet och smutsen medan du ägnar dig åt ditt arbete!

Kontakta oss genom att fylla i det korta formuläret på vår hemsida

  CTA städning ikon

  Kontorsstädning – Behöver du anlita en proffsig städfirma som håller kontoret rent?

  Få kostnadsfri offert idag!

  Vår vision

  Vi strävar efter att ge dig en ren och behaglig miljö i dina kontorslokaler, och att utföra städningen på ett sätt som är bekvämt för dig. Våra kvalificerade medarbetare har lång erfarenhet av kontorsstädning och vet hur man får jobbet gjort diskret och utan störningar för vare sig dig eller din personal. När du anlitar oss kan du helt släppa tankarna på städning och rengöring. Vi hjälper dig inte bara med de stora ytorna som golv, väggar och trappor utan även skrivbord och kontorsapparater. Och givetvis sköter vi rengöringen omsorgsfullt och försiktigt, utan att du ens märker att vi är där. Läs mer om oss här

  Vad ingår i vår företagsstädning?

  Vi är experter på att städa och rengöra flera olika typer av kontor. Innan vi påbörjar städningen bestämmer vi tillsammans med dig vad du önskar av vår tjänst. Vi är också flexibla vad gäller tider för att minimera störning i arbetsdagen. Om du har önskemål om detta tar vi givetvis hänsyn till flexibla luckor. Vi sätter därefter upp en tidsplan för dig som du får gå igenom, och när du känner dig nöjd med den godkänner du och sedan kommer vi på den önskade tiden och utför vårt uppdrag. Vi tillhandahåller alltid våra tjänster på det mest kostnadseffektiva sättet för dig.

  Vi erbjuder:

  • Regelbunden städning: Daglig, veckovis eller månadsvis städning som håller ditt kontor skinande rent.
  • Djuprengöring: En mer grundlig rengöring som täcker in alla områden, inklusive svårtåtkomliga platser.

  När vi är klara med vår städning kommer du se en märkbar skillnad. Kontorsatmosfären blir lugnare och mer avslappnad så att de anställda får en positiv omgivning och kan bli mer konstruktiva på arbetsplatsen. Vi ser fram emot att ta oss an just ditt städuppdrag!

  Vårt team finns här för dig

  Vårt städteam finns här när du behöver oss! För oss är det viktigt att vara nåbara om du snabbt behöver komma i kontakt med oss, har frågor eller önskar göra ändringar i en bokning. Vi ser fram emot att hjälpa dig med städningen av ditt kontor och dina företagslokaler. Du kan tryggt överlåta dessa sysslor åt oss för att du kan fokusera på ditt arbete. Vi är stolta att kunna säga att vi har många nöjda och återkommande kunder som vi regelbundet hjälper. Våra kunder väljer oss som städfirma just på grund av vår nära kundkontakt, förstklassiga service och noggrant utförda städning. Vi vågar till och med påstå att vi är ledande när det gäller kontorsstädning i Stockholm. Om du fortfarande känner dig tveksam så kan du ta en titt på alla de positiva omdömen vi fått från våra tidigare kunder!

  Kontakta oss för kontorsstädning med heltäckande försäkring

  Vi ser alltid till att vår personal hålls uppdaterade med senaste metoder, utrustning och städteknik. Våra medarbetare genomgår kontinuerligt utbildning för att vi ska kunna garantera dig ett högkvalitativt resultat. Vi har mycket god överblick och identifierar snabbt vad som behöver göras på plats samt hur detta ska utföras på det mest effektiva sättet. Vi har dessutom heltäckande försäkring om någon olycka skulle vara framme. Om något mot förmodan skulle råka skadas får du givetvis full ersättning för detta.

  Letar du efter en snabb och noggrann städtjänst för ditt kontor? Att fylla i vårt onlineformulär är det snabbaste sättet att boka vår professionella kontorsstädning i Stockholm. Vi har ett organiserat system som gör att det ständigt går att nå oss, årets alla dagar. Så tveka inte att höra av dig till oss och boka en tid för din kontorsstädning! Vi ser fram emot att höra från dig!