Om oss

Om företaget

Bakgrund

Företaget grundades år 1967 av Alice Petersson, och drivs idag av andra generationen – döttrarna Anita och Eva Petersson.

Företaget sysselsätter, utöver Anita och Eva, 30 lokalvårdare. Samtliga har adekvat utbildning för de städuppdrag de utför samt lång erfarenhet inom branschen. Ägarna är diplomerade SRY-handledare och har genomgått en rad utbildningar, exempelvis golvvårdsutbildning.

Tack vare vår höga kvalitet på städningen och goda service har vi under åren haft många nöjda och återkommande kunder. Vår äldsta kund har varit med oss ända sedan starten 1967.

Vårt stora fokus på miljö- och servicetänkande resulterade också i att vi den fjärde april 2008 fick vi betyget MVG vid inspektion av Arbetsmiljöverket, något som är mycket ovanligt i vår bransch.

Detta är vi självklart väldigt stolta över!
Vi har avtal med Almega » och Svenskt Näringsliv »

Vår vision

Västerorts Städservice AB arbetar ständigt för att uppfylla våra kunders krav och önskemål. Vi vill erbjuda våra kunder ett prisvärt, kvalitativt och tryggt samarbete. Därför ser vi alltid till att ha en god kommunikation med våra kunder, samarbetspartners och anställda. Vi marknadsför oss till största del genom ett gott rykte som sprids av våra kunder därför är kvaliteten på våra tjänster är oerhört viktig.

Bild på Eva och Anita Petersson i när det startade städfirman Västerorts Städservice AB
Reward picture
Med över 50 års erfarenhet inom städning är vi rätt städfirma att anlita.

Ledning

Eva Petersson och Anita Petersson driver familjeföretaget Västerorts Städservice AB sedan 1992, då företaget togs över efter Alice Petersson som grundade Västerorts Städservice AB 1967. Anita och Eva som varit aktiva i företaget sedan slutet av 80-talet är utbildade SRY handledare, har genomgått div. golvvårdsutbildningar, Insta 800 och olika arbetsmiljöutbildningar. Vi sköter all arbetsledning och kundkontakter själva i vårt familjeföretag.

 

Har du frågor? Välkommen att kontakta oss.

Anita Petersson

Anita Petersson

VD

070-317 27 11

anita@vasterortsstadservice.se

Eva Petersson

Eva Petersson

VD

070-317 27 10

eva@vasterortsstadservice.se

Vår personal

Vi på Västerort Städservice AB är här för att hjälpa till med er städning. Vi lägger stolthet och värde i vårt arbete och gör alltid vårt yttersta för att ni som kund ska känna er nöjda med oss.

Idag består Västerorts Städservice AB av 30 stycken duktiga medarbetare. Vi har låg personalomsättning och är anslutna till Almega vilket innebär att all vår personal har avtalsenliga löner och villkor.

Samtliga anställda hos Västerorts Städservice AB har erfarenhet av städning hos privatpersoner innan anställning. De går även en internutbildning i bl.a städteknik och materialkunskap.