sjukhusstädning Bromma

Sjukhusstädning Bromma

Prova vår förstklassiga sjukhusstädning, den mest effektiva städtjänst som du någonsin har upplevt. Med vårt kunniga team kommer du direkt förstå skillnaden mellan oss och andra. För att arbetet på sjukhuset ska fungera optimalt krävs också en optimal städtjänst. Som sjukvårdsorganisation är det a och o att hålla lokalerna rena, och genom att anlita oss kan vi garantera att du kommer känna dig nöjd över att ha valt rätt företag för din städning. Om du står inför problem med din städning, och om du har bestämt dig för att hitta den mest effektiva och prisvärda tjänsten, då finns vi på sjukhusstädning Bromma här för att hjälpa dig. Vi är kunniga, tillförlitliga och har lång erfarenhet, och vi levererar allt exakt så som vi har lovat. Vi skapar också gärna långvariga samarbeten med våra kunder.

Sjukhusstädning Brommas värderingar

Sjukhusstädning i Bromma levererar tjänster av högsta kvalitet till rimligt pris. Vårt mål är att ge våra kunder skräddarsydda lösningar som passar deras behov. Sjukhusstädning kräver extra noggrannhet och hygien, och vi ser till att alltid leverera detta. 

Vi är stolta över att kunna leverera våra utmärkta tjänster i hela Bromma. Vi arbetar uteslutande med miljövänliga produkter då vi tycker det är viktigt att värna om miljön. Även våra arbetsmetoder är utformade för att skona miljön. Vi slösar inte med något i onödan, vilket gynnar både planeten och din plånbok. Till exempel försöker vi använda naturresurser som vatten på ett hållbart sätt. Dock givetvis utan att tumma på kvalitet. Med oss kan du alltså vara säker på att få städning av enbart den högsta miljöstandard – och dessutom med högsta tänkbara resultat.

CTA städning ikon

Foretagsstadning: Anlita en proffsig städfirma som håller kontoret rent?

Få kostnadsfri offert idag!

En integrerad tjänst för sjukhus

Vi är en integrerad räddningstjänst i Bromma för hälso- och sjukvård, sjukhus, sjukvårdsinrättningar, patienter och besökare.

När en patient besöker sjukhuset är det viktigt att han eller hon får omedelbar läkarvård och en snabb läkningsprocess. Men det är också viktigt att lokalerna är extremt väl rengjorda. Dåligt städade sjukhusmiljöer kan leda till smitta och nya sjukdomar. Dessutom blir miljön otrivsam. Vårt team förstår vikten av en skinande ren sjukhusmiljö, såväl för patienter som personal. Vi använder oss senaste teknik och ger våra anställda regelbunden och korrekt utbildning. På så sätt kan vi erbjuda konkreta tjänster för både tillfälliga och långvariga samarbeten.

Låt oss arbeta tillsammans

Vi har arbetat med ett flertal kunder i Bromma som alla är nöjda och tillfreds med vår städtjänst. Sjukhusarbete kan vara hektiskt och stressigt, och då är det viktigt att städningen fungerar. Med oss behöver du aldrig oroa dig för att det inte är rent. Du kan tryggt överlåta ansvaret på oss. Vi har duktiga medarbetare som mer än gärna tar hand om lokalerna, så att det blir friskare, ljusare och fräschare. Låt oss sköta det vi är proffs på, så kan sjukvårdspersonalen lugnt ägna sig åt det de är bäst på, att ta hand om patienterna. Oavsett om det handlar om sjukhus, vårdcentraler eller mindre mottagningar finns vår tillförlitliga städtjänst här för att ta hand om dem.

Kontakta oss idag på 08 – 761 20 60 och berätta för oss vad du behöver

Eller skriv ett e-postmeddelande till oss på info@vasterortsstadservice.se 

Om du hellre önskar kan du skicka din förfrågan genom att fylla i det korta formuläret på vår hemsida så återkommer vi till dig så snart vi kan.